4.8.2017

Ihanat naiset kuvassa

Hei ystävät!

Studiolla kävi taannoin kuvattavana viisi upeaa naista. Nämä neitokaiset ovat pitäneet yhtä aivan pienistä tytöistä asti ja kuvauksissa oli läsnä sellainen suunnaton ilo ja ylpeys siitä omasta porukasta. Ja syystäkin! Kuvausten yhteydessä he muistelivat niin yhteisiä kouluaikoja, kuin koulun kaverikuviaankin.

Oli naurua, pelleilyä ja jopa pientä liikutustakin havattavissa. Otettiiin pari erittäin sommiteltua kuvaa, joissa innoituksena toimi tyttöbändikuvat. Istutin heidät lattialle viltille kuin huippumallit Voguen klassisissa ryhmäkuvissa. Tuntui vahvasti, että näillä naisilla oli todella suloinen yhteys ja minulla kuvaajana oli huomattavasti helpompi tehtävä saada se tallennettua kameralle, kun se vain oli siinä... suoraan edessä. Nimittäin se sanaton onni siitä ystävyydestä ja hetkestä, jossa se otettiin talteen näihin suloisiin kuviin.

Studiolta neidot lähtivät syömään ja viettämään iltaa yhdessä kaupungille. Kuulin jälkeenpäin, että heillä oli upea päivä! Suuri kiitos, kun sain olla mukana sitä tekemässä näin kuvaajan roolissa.Hilja
 

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti