14.6.2017

Pelkkää valokuvaa!

Hei ystävät!

Elämä on hakenut muotoaan täällä Turussa nyt 1,5vuoden ajan ja vihdoin näyttäisi siltä, että saan tehdä rakasta valokuvaani kokopäiväisesti.

Uudet tuulet jännittävät, mutta uskon vakaasti että näissä asioissa kun tarpeeksi kovasti näet vaivaa niin tulet näkemään tuloksia. Minulla on ollut suunnaton ilo palvella lukuisia erilaisia asiakkaita jo vuosien ajan, sekä löytää erilaisten töiden kautta paljon mielenkiintoisia ihmisiä elämääni. Turku on ollut lempeä, remontin alla ollut kotimme alkaa valmistua ja muutenkin tunnelma on odottavainen ja toiveikas kaiken suhteen.

Löysin tasan vuosi sitten unelmieni työtilat Barker Kutomolta, aivan Aurajoen kupeesta. Täällä voin toteuttaa studiokuvauksia ja tavata asiakkaita. Jaan valoisan ateljeeni kahden lahjakkaan naisyrittäjän kanssa ja samassa kerroksessa toimii lukuisia muitakin luovia henkilöitä. Täällä työskentelee korusuunnittelija, kuvataiteilijoita, teatterinpuvustaja ja syksyllä porukkaan tulee floristejakin. On onni saada toteuttaa alaansa näin monipuolisten ja lahjakkaiden ihmisten ympäröimänä.

Uskon, että työtä tekevälle työtä riittää ja tulenkin aktivoitumaan nyt myös tämän sivuston kanssa jatkossa huomattavasti enemmän. Viime vuodet valokuva on ollut sivuroolissa niin työ-kuin arkielämässäni. Haluaisin sen astuvan isompaan rooliin ja myös jakaa tekemisiäni tämän blogin ja mm. facebookin ja instagrammin kautta. Laitan tiedot tähän alle niin voit seurata minua sieltäkin.


Laitathan tulemaan viestejä, seuraa minua ja kirjoita vaikka kommenttejasi.IG/FB/WWW

http://www.instagram.com/valokuvaajahiljamustonen
http://www.facebook.com/valokuvaajahiljamustonen
http://www.hiljamustonen.com

Hilja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti