25.7.2017

Kihlakuvaus meren rannalla ja kaupungissa

Hei ystävät!

Olen saanut ilon reissata ympäri Suomea viime viikot ja tavata siinä ohessa monia erilaisia asikkaita. Toiset juhlivat häitään, toiset lastensa syntymää tai ensimmäistä syntymäpävää ja toiset taas ovat juuri kihlautuneet... ja rakkaus huokuu kaikessa mukana.

Vaikka kiirettä pitää ja tuntuu, ettei ole tarpeeksi aikaa tehdä kaikkea mitä haluaisi, niin täytyy sanoa että aina kuvatessa oloni on jotenkin todella luonteva ja liki helpottunut.

Se on luontevuutta jota tuo tietenkin vuosien kokemus, mutta myös se suoranainen ilo kun saa todella tehdä sitä mitä haluaa. Oikeasti. Työkseen. Juuri tätä!

Olen ehtinyt kokeilla elämäni aikana monenlaisia aloja, ihan turvatarkastajasta designmyyjään, mutta tämä vie heittämällä voiton kaikesta. Kiitos kaikille asiakkaille, kun tuette unelmaani. Jokainen tilaustyö vahvistaa uskoani siihen, että tästä kasvaa vielä hieno ura ja tarina.

Ps. Iloa tuo myös uusi kamera, jota pääsin vihdoin testailemaan viime viikonlopun hääkuvauksissa! Odottakaapas vaan! Olen niin tohkeissani siitäkin...


Rakkaudesta lajiin.HiljaEi kommentteja:

Lähetä kommentti